Author Topic: New Server - bug reports here  (Read 3441 times)

Offline TechGuy

  • Administrator
  • New Member
  • *****
  • Posts: 32
New Server - bug reports here
« on: June 29, 2015, 02:57:35 PM »
We are up and running on a new server. If you notice anything wrong let me know in this thread.

Offline ECR

  • Grand Master
  • *****
  • Posts: 1396
Re: New Server - bug reports here
« Reply #1 on: June 29, 2015, 03:21:01 PM »
Oh, I'm sure "they" will let you know.  ::) lol.  Thank You for hooking things up for us.   ;)

Eric R.
Makers of the NRA Shooting Illustrated: "Handgun of the Year for 2005" and receiver of an NRA Golden Bullseye Award.

Offline johnny

  • Master
  • ****
  • Posts: 264
Re: New Server - bug reports here
« Reply #2 on: June 29, 2015, 06:20:05 PM »
    Yes Thank you!

Offline DDGator

  • Forum Administrator
  • Administrator
  • Grand Master
  • *****
  • Posts: 2563
    • The Rohrbaugh Forum
Re: New Server - bug reports here
« Reply #3 on: June 29, 2015, 08:25:16 PM »

So far, so good!
Duane (DDGator)
Rohrbaugh Forum Administrator
E-mail: Admin-at-RohrbaughForum.com

Offline PhilZ

  • Master
  • ****
  • Posts: 463
Re: New Server - bug reports here
« Reply #4 on: June 29, 2015, 08:32:48 PM »
When I try to post with a pic as an attachment, am I supposed to be able to see it when I hit the preview button?  I tried to post a pic, but it didn't show up on the preview.

Offline TechGuy

  • Administrator
  • New Member
  • *****
  • Posts: 32
Re: New Server - bug reports here
« Reply #5 on: June 30, 2015, 01:57:07 PM »
Well, I don't think the preview is supposed to show the upload, it will only upload the attachment when you commit to posting the message. However, while testing that I realized that the uploading feature was not working at all - so that is fixed.

Offline TechGuy

  • Administrator
  • New Member
  • *****
  • Posts: 32
Re: New Server - bug reports here
« Reply #6 on: June 30, 2015, 05:55:13 PM »
Test from Tapatalk

Sent from my XT1064 using Tapatalk


Offline BlueC2

  • Grand Master
  • *****
  • Posts: 644
  • Forum Contributor
Re: New Server - bug reports here
« Reply #7 on: June 30, 2015, 09:24:13 PM »
When posting a reply in chrome browser on a windows 7 desktop I was directed to an error page. When I opened the forum in a new tab the post did in fact go through   
Currently looking for Elite Premium RP 1 of 16. Please PM 
NRA LIFE MEMBER.

Offline DDGator

  • Forum Administrator
  • Administrator
  • Grand Master
  • *****
  • Posts: 2563
    • The Rohrbaugh Forum
Re: New Server - bug reports here
« Reply #8 on: June 30, 2015, 09:47:55 PM »

Yes -- I got the same error in IE on Windows, but the post did go through.

Duane (DDGator)
Rohrbaugh Forum Administrator
E-mail: Admin-at-RohrbaughForum.com

Offline PhilZ

  • Master
  • ****
  • Posts: 463
Re: New Server - bug reports here
« Reply #9 on: June 30, 2015, 10:02:10 PM »
Same 404 error on IE but post went through.

Offline TechGuy

  • Administrator
  • New Member
  • *****
  • Posts: 32
Re: New Server - bug reports here
« Reply #10 on: July 01, 2015, 07:19:32 AM »
I thought I got this fixed. Let me know if it's still happening.

Offline wildmanwill

  • Expert
  • ***
  • Posts: 247
Re: New Server - bug reports here
« Reply #11 on: July 01, 2015, 06:24:51 PM »
The spammers are here - help!

Offline DDGator

  • Forum Administrator
  • Administrator
  • Grand Master
  • *****
  • Posts: 2563
    • The Rohrbaugh Forum
Re: New Server - bug reports here
« Reply #12 on: July 01, 2015, 10:58:37 PM »
Moderated from Tapatalk. Think I got it all.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Duane (DDGator)
Rohrbaugh Forum Administrator
E-mail: Admin-at-RohrbaughForum.com